Sztárok

Kiderült, mi köti össze Damu exét és Vajnát

Andy Vajnát összeboronálták ugyan Damu Roland exével, de Tímea egyik ismerőse elárulta: csak barátok, sőt hamarosan üzlettársak lesznek – írta meg a Bors.

Kiderült mi köti össze Damu exét és Vajnát

 Még több sztárhír, itt!

Az utóbbi időben Andy Vajna kizárólag a munkájának él. Kormánybiztosként a magyar filmeket népszerűsíti a világban, s a jelek szerint az új feladat mellett a nőkre már nem jut ideje. „Nem futok utánuk, de ők sem utánam… Az ember alapvetően hosszú távú kapcsolatra vágyik. Voltak nagyon helyes, izgalmas barátnőim, de stabil családot még nem sikerült összehoznom. Ha filmet gyártunk, annyit dolgozunk, hogy örülünk, ha este beesünk az ágyba. Kormánybiztosként pedig ha lehet, még elfoglaltabb az ember. Szóval most a munkáé a terep, nem a magánéleté” – mesélte a HVG-nek Andy Vajna.

A hollywoodi filmproducert legutóbb Damu Roland volt párjával, Palácsik Tímeával boronáltak össze, a közeli ismerősök szerint azonban csak barátság köti őket egymáshoz. Igaz, hamarosan több, más is.

„Nyolc hete nem járt a fővárosban, megoperálták, Miskolcon van a szüleinél. Ez idő alatt nem is találkozott Andyvel. A kapcsolatuk egyébként baráti, de nem titok, hogy üzleti is: vannak ugyanis közös terveik. Emellett vacsorázni járnak, néha közös programokat szerveznek, éppúgy, ahogy más barátaival is teszi” – magyarázta a Borsnak a pár egyik közeli ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top