Sztárok

Minden, amit tudni lehet az év celebesküvőjéről

Múlt héten a legnagyobb titokban összeházasodott Daniel Craig és Rachel Weisz. A hírt vasárnap jelentették be, azóta számos információ kiszivárgott az év legtitkosabb nászáról.

Minden amit tudni lehet az év celebesküvőjérőlAlig egy napja erősítette meg a hírt a két színész sajtósa a CNN hírtelevíziónak, hogy Weisz és Craig összeházasodott, máris találgatni kezdett a külföldi sajtó, hogy miért volt ennyire titkos, és ennyire sietős a házasság a két színésznek. Mindössze november jelentették be, hogy egy párt alkotnak és az aktuális 007-es sztár máris oltár elé állította asszonykáját. Sokak szerint a színésznő kisbabát vár.
„Daniel és Rachel egy csendes, szűk körű esküvőt tartottak szerdán New Yorkban. Őrülten szerelmesek és nem akartak tovább várni az esküvővel, de minimális felhajtást szerettek volna” – nyilatkozta a pár szóvivője. Az esküvőn természetesen részt vett Craig 18 éves lánya, Ella, és Weisz fia, Henry.

Craig és Weisz már jó pár éve ismerik egymást, de csak azután kerültek közel egymáshoz, hogy házaspárt alakítottak a Dream House című film forgatásán. A 43 éves Craig korábban hat évig élt együtt a producer Satsuki Mitchellel, a 41 éves Weisz pedig kilenc év után dobta a Fekete hattyú rendezőjét Craig miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top