Sztárok

Kiderült, miért szenved Liptai

Átok ül Liptai Claudián – állítják a környezetében élők. De vajon mivel hívta ki maga ellen a sorsot a TV2 sztárja? Lehet ezt még fokozni? Nem nagyon hisszük, de hogy mindenki megnyugodjon, beszéltünk egy látóval.

Kiderült miért szenved igazán LiptaiLiptai Claudia nincs jó passzban az utóbbi időben, a műsorvezető állítólag komoly érzelmi válságot él meg, még a munkájáról is lemondott, csak hogy kicsit magával törődhessen és feltöltődhessen.

Ugyan olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Claudia könyvet ír, és saját vállalkozásba kezd, de a helyzet cseppet sem ilyen egyszerű.

„Claudiának tényleg sok terve van, és egyre jobban van, de belül azért emésztik az elmúlt hónapok eseményei” – mondta el a Liptai egyik munkatársa, aki szerint még mindig sokan Claudia átkáról suttognak.

Természetesen mi sem maradhattunk ki a hókuszpókusz üldözéséből, és elmentünk egy látóhoz, hogy megtudjuk, mitől kell tartania Liptainak, hogy csak így megvált a karkötőjétől.

„Az átokűző ékszert nem lehet egyik napról a másikra levenni, annak funkciója van, évekig kell hordani, sőt van, aki egész életében viseli” – nyilatkozta a látó, Esther. 

Kiderült miért szenved igazán Liptai

Leleplezték Liptait

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top