Sztárok

Bíró Ica 50 felett is bombázó – fotó

Bíró Ica túl az ötödik X-en is bomba formában van. Mozgásprogramjával divatot teremtett, de azt csak kevesen tudják, hogy Ica annak idején miért is kezdett el tornázni.

Bíró Ica 50 felett is bombázó-fotóBíró Ica már elmúlt ötven, de még mindig bátran ledobhatja a törülközőt strandon és megmutathatja tökéletes testét bikiniben.

A fitneszlady évek óta rendszeresen sportol, kisebb, rövid ideig tartó diétákkal tartja karban a testét, és azt vallja, hogy attól jó a közérzete, ha csinos nőnek látja magát. Ica terhessége után döntött úgy annak idején, hogy változtat korábbi életmódján.

„A szülés után úgy éreztem, hogy sok fölös kiló maradt rajtam. Rossz érzéssel töltött el, ha a tükörbe néztem. Ezért akkor elhatároztam, hogy gyökeresen változtatok az életemen!” – mesélte Ica, aki azt üzeni a nőknek, hogy soha sem késő elkezdeni változtatni a korábbi életvitelen, és bármilyen életkorban igenis egy nőnek ki kell hoznia a maximumot magából!

Bíró Ica 50 felett is bombázó-fotó

Ica szép, de főzni nem tud!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top