nlc.hu
Sztárok
Bécit alázzák Gigi pucér fotói miatt

Bécit alázzák Gigi pucér fotói miatt

Nagy vihart kavartak különböző internetes fórumokon VV Gigi meztelen fotói. Bécit sokan bírálják, mondván, miért engedte, hogy tesója levetkőzzön...

Megtámadták a pucér VV Gigit

 Még több sztárhír, itt!

VV Gigi meztelen fotói ma reggel jelentek meg, és máris sokan bírálják miatta a testvérét, Bécit.

„Mi van, Béci, már nem félted a húgodat?!” – írta az egyik fórumozó, mire egy másik is betámadta a fiút. „Bécike, eladtátok magatokat pénzért?” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások lepik el a fórumokat.

A VV 4 testvérpárjának férfi tagja ugyanis a műsor alatt többször is elmondta, hogy mennyire félti a húgát, és nem akarja, hogy meztelenül zuhanyozzon, mondván, ne lássanak belőle túl sokat. Igaz, ezt a kijelentését később némiképp felülírta, amikor a CKM-fotózáson azt súgta oda Giginek, hogy ne vegye le a bugyiját, mert majd mit mutat meg pénzért a villán kívül magából…

Úgy tűnik, Béci testvér nagyon elfogadó lett, már ami Gigi testét illeti, hiszen rábólintott a fotókra, még a durvábbakra is.

„Nagyon szép, ízléses fotók készültek, nincs ebben szégyellnivaló” – mondja Béci, aki nem foglalkozik azzal, hogy bírálják a fórumokon.

Gigi sem, sőt nagyon élvezte a fotózást, leszámítva azt, hogy szinte zaklatták közben…

„Egy szép jachton készültek a képek Balatonfüreden. Többen kiszúrták, mire készülünk, ezért egészen a tó közepéig bementünk a stábbal, hogy a vitorlázók ne láthassanak. Ám néhányszor így is félbe kellett szakítani a munkát, mert »véletlenül« épp arra sodródott a jachtjával valaki” – mesélte.

Megtámadták a pucér VV Gigit

Vv Gigi mindenkit átvert

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top