Sztárok

Senki sem hiszi Győzikének?

Görcsösen hangoztatja, hogy ki van borulva, pszichiátriai kezelésre szorul, és különben is vége mindennek. Az emberek csak legyintenek, mondván, hazudik. Győzike azonban kitart.

Senki sem hiszi Győzike elmebetegségétGáspár Győzőt állítólag hetek óta egy vidéki pszichiátrián ápolják.

 A showman váltig állítja, hogy most aztán tényleg beteg, összeomlott. Az APEH általi vizsgálatba, a mellőzésbe, az állítólagos meghurcoltatásba. 

“Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer engem is magával ragad ez a szörnyű betegség. Megmagyarázni nem tudom, hogy mi ez pontosan, csak azt tudom, hogy hirtelen elkapja az embert egy félelem, amit képtelen leküzdeni. Rettegés az emberektől, a tömegtől, a haláltól – mondta a Blikknek a semmibe meredve Győző, aki annak örül, hogy már képes a betegségéről őszintén beszélni. – Ez depresszió. Nem lehet tudni, mi váltja ki, egyszer csak elragadja az embert. Rengetegen küzdenek vele itt a kórházban is, de aki nem ismeri, csak hisztinek gondolja, ahogy egyébként Bea asszony is. Pedig nem az! Szinte érzem, ahogy elhatalmasodik felettem a pánik, én pedig megrohadok belülről. Képtelen vagyok mosolyogni, képtelen vagyok bárminek is örülni, férfiként és apaként is csődöt mondtam – jelentette ki Győző, felesége, Bea asszony pedig nagyon nehezen tud ezzel megküzdeni. 

Hinnének neki az emberek, csak már nem tudnak. Az internetes fórumokon egy emberként azt kiáltják, hogy hazug!

„Nofene, az asszony vett rá, hogy ezt mondd, Győző. Az APEH anyagi padlóra fog vinni, remélem, lesz merszük” – szól egy hozzászólás.

Való igaz, nehéz hinni már Győzinek, akit Kepes András is csak az ország legnagyobb marketingszakemberének nevezett egyszer, utalva arra, hogy fantasztikus érzékkel koordinálja a róla megjelenő híreket, amikből nehéz kihámozni, hogy mi igaz és mi nem…

Győzike erre azonban csak ennyit mond: „Nem érdekel, mit gondolnak, tényleg rosszul vagyok!”

Senki sem hiszi Győzike elmebetegségét

Győzike kiszáll a koporsóbizniszből?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top