Sztárok

Malacnak nevezték VV Évát SP barátai

Éder Krisztián nem először szólt be a Való Világ törtetőjének. VV Éva nem tud jót cselekedni, hiszen bármit tesz, az szúrja SP szemét.

SP és VVÉva háborúja folytatódik!

 Még több sztárhír, itt!

A Facebookon esett egymásnak SP és VV Éva. Nemrégiben az énekes kijelentette, hogy Éva egy senki, mire a nagyszájú lány rögtön egy jól megfogalmazott mondattal válaszolt neki. A minap pedig épp Éváról jelent meg egy cikk, ami múltbéli önértékelési problémáiról szólt, és melyben jelenlegi bombasztikus külsejét dicsérik. A cikk címe szerint Éva azt állítja magáról, hogy mostanában végre nagyon jól néz ki. Természetesen Éder Krisztián nem tétovázott, egyből lecsapott „áldozatára”.
„Mihez képest?” – ez a kérdés olvasható  SP oldalán, aki természetesen az Éváról szóló szalagcímet kommentálta. A zenész barátai sem szégyellik kommentálni a bejegyzést. A törtető lányt egy négylábú háztáji jószághoz hasonlítják leginkább. Nos kérdés, hogy ez mire jó? Éva csak szűkszavúan nyilatkozott. „Bevallom, engem nem érdekel, hogy SP mit gondol rólam. Igenis jól érzem magam a bőrömben, és ehhez nincs szükségem Krisztián véleményére.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top