nlc.hu
Sztárok
Whitney Houston segítségért könyörög

Whitney Houston segítségért könyörög

Az újra elvonókúrán vendégeskedő, szebb napokat megélt énekesnő egyik rokonától kért segítséget lánya drogproblémáira.

Whitney Houston segítségért könyörög„Whitney pontosan tudja, hogy mi a lánya, Krissi problémája. Egy anyára van szüksége. De ő erre teljesen alkalmatlan, hiszen ő is drog- és alkoholproblémákkal küzd” – harsogta egy a családhoz közel álló személynek nevezett forrás a National Enguirer magazinnak.
A lap információi szerint Houston már megpróbált segíteni a lányán. A 47 éves díva néhány hónapja egy atlantai rehabilitációs intézetnek 49 ezer dollárt (közel 10 millió forintot) csengetett ki azért, hogy leszoktassák Krissit a drogokról, csakhogy egy nap után hazahozta a gyereket az elvonóról. „Whitney rettegett, hogy olyat mond el a lánya a csoportterápiákon, amelyek őt anyaként negatív fényben tüntetik fel, ezért vitte haza a gyereket. De Krissi sem akart ott lenni, folyton azt hangoztatta, hogy neki nincs problémája a kokainnal, ő nem függő” – olvasható a sztárok életén csámcsogó hetilapban.

Whitney Houston segítségért könyörögTávol kell tartani az apjától
Majd napvilágot látott az a kép, amelyen a fiatal lány félreérthetetlen pózban kokaint szívott fel egy buliban. „Ezt követően hívta fel Whitney a 70 éves unokatestvérét, Dionne Warwicket, és kért tőle segítséget. Őt kérte meg Whitney, hogy próbálja meg jobb belátásra bírni kokainfüggő lányát. Dionne belegyezett, hogy segít a 18 éves lányon, és amíg szükséges, hozzájuk is költözik. De azt tanácsolta Whitney-nek, hogy legyen példakép a gyereke számára, először ő szabaduljon meg a függőségektől, és tartsa távol Krissit az apjától, Bobby Browntól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top