Sztárok

Újabb magyar modellbotrány Dubajban

Tovább gyűrűzik a magyar luxusprostibotrány. Azt rebesgetik, magyar modellek, szépségversenyek résztvevői is érintettek az ügyben. Korábban egyedül Molnár Anikó volt az, aki mesélt arról: mi is folyik Dubajban.

Molnár Anikó tudja mi van Dubaibn

 Még több sztárhír, itt!

A nemzeti nyomozóiroda közleménye szerint a gyanúsítottak – Sz. Vivien és két társa – 2009-től lányokat közvetítettek ki az Egyesült Arab Emírségekbe, Marokkóba, Libanonba, a Seychelle-szigetekre, Egyiptomba, valamint több európai országba, hogy ott a megrendelőknek szexuális szolgáltatást nyújtsanak.

A gyanú szerint a szervezők egyrészt rövid idő alatti igen magas kereseti lehetőséggel, másrészt ismert férfimagazinok címlapfotózási ígéretével érték el, hogy a zömmel 18–25 év közötti lányok – köztük modellek és szépségversenyek résztvevői – vállalják a prostitúciós munkát. Napi ezer dollár és 1100 euró közötti összeget kaptak, ebből a szervezők 20 százalék jutalékot kértek.

Felkerestük a nemzeti nyomozóirodát, ahol azt válaszolták, hogy egyelőre nem tudnak többet mondani a közleménynél, de magyar modellek valóban érintettek az ügyben.

Az említett hölgyek kilétét egyelőre homály fedi, eddig mindössze egyetlen híresség vállalta, hogy volt Dubajban, méghozzá Molnár Anikó. Ő korábban elmondta, hogy egymillió forintért volt a vendége egy arab hercegnek, és szerencséjére nem kellett szexuális szolgáltatást nyújtania, mindössze meztelenül fürdőzött.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top