Sztárok

Alekosz undorítóan bánik a nőjével

Úgy nyilatkozik VV Alekosz új barátnőjéről, Bettiről, mint egy darab húsról. A Reggeliben még Lilu is megjegyezte, hogy a beszélgetés közben ő is azt nézte, merre meneküljön.

Alekosz undorítóan bánik a nőkkel

 Még több sztárhír, itt!

Alekosz most egy szőke, Betti nevű lány oldalán élvezi a testi szerelmet. Egyszerűen felháborító, hogy a görög férfi úgy beszél a nőkről, mint egy darab húsról. Azt pedig végképp nem értjük, hogy az aktuális babája miért partner ebben az undorító játszmában. „Elmentem egy fellépésre, és mielőtt elindultam, azt mondtam az öcsémnek, hogy mire hazaérek, bocsásson a rendelkezésemre egy hölgyet, akinek a személyleírását meghagytam. Az öcsém sikerrel járt. Rózsaszín felsőben és fehér gatyában fogadott Betti otthon. Ez idő szerint az életem női ideáljának a tárgya Betti. Vele a kapcsolatom nem szerelem a legfölsőbb szinteken, hanem kémia a legfölsőbb szintén. Ő egy fejlődőképes egyed” – mesélt nem túl kecsegtető sztorikat Alekosz a lányról, aki viháncolva csak annyit tett hozzá, hogy ő nem fogja Alekosz azon vágyát teljesíteni, hogy két nővel bújhasson ágyba, azonban segít neki leszervezni az édeshármast. „Én nem vagyok biszex, de megszervezem Alekosznak, ha ez az álma.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top