Sztárok

Bajok Lola és Baronits kapcsolatával?

Szeretik egymást, de nem felhőtlen a kapcsolatuk. Baronits Gábor és Lola szinte csak esténként, az ágyban látják egymást. A fiatalok ráadásul már többször is szakítottak...

Bajok Lola és Baronits kapcsolatával

Bajok Lola és Baronits kapcsolatával

Betegsége miatt nem ihat alkoholt a sztár

Lola és Baronits Gábor kapcsolata sem mentes súrlódásoktól, függetlenül attól, hogy nagyon szeretik egymást, mégis többször szakítottak már, de mindig visszataláltak egymáshoz.

Különböző internetes fórumokon rendre felmerül, hogy már nincsenek is együtt, de ők határozottan állítják, hogy ez nem igaz, mindössze arról van szó, hogy más időbeosztás szerint élnek, és többnyire csak este találkoznak.  

„Megtanultuk kezelni, hogy sok elfoglaltságunk van, s ahhoz alakítjuk a találkozásokat is. Nem hiszem, hogy a kapcsolatunk megromolna a kevés találkozás miatt, hiszen az estéket együtt töltjük, mindennap együtt alszunk. Rosszabb, ha a nap huszonnégy órájában együtt vannak a párok, szerencsére mi jól megvagyunk” – mondta el Baronits, akit egyébként sok nő látna szívesen facéron, hiszen pár hónap alatt hazánk első számú szívtiprójává avanzsálódott. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top