Sztárok

Jennifer Aniston súlyos döntése

A színésznő váratlan bejelentést tett: felhagy egy évre munkájával, hogy teljes állású barátnő és háziasszony legyen új barátja mellett. Sokan máris azt mondják, ez nem mást jelent, mint esküvőt és gyermekvállalást.

Jennifer Aniston súlyos döntése

Jennifer Aniston súlyos döntése

Anistont összevarrták

„Jen egy évre felhagy a munkával, hogy élvezhesse a magánéletét, és csak a szerelmére, Justin Theroux-ra koncentráljon” – nyilatkozta egy bennfentes az amerikai US Weekly magazinnak. A hír a színésznő legújabb filmje, a Förtelmes főnökök premierje kapcsán szivárgott ki, ahol bár Justin és Jennifer nem együtt lépett a vörös szőnyegre, de a férfi is jelen volt, és figyelemmel kísérte választottját. A filmbemutató után tartott partira azonban már együtt érkeztek. „Szuper helyes párt alkottak. A férfi körülfonta karjával, csókolgatta a nyakát, közben pedig végig duruzsoltak egymás fülébe” – nyilatkozza a People magazinnak Jen egyik ismerőse.

A 42 éves színésznőt hat éve hagyta el Brad Pitt, és azóta mondhatni a legszerencsétlenebb ismert nő, már ami a szerelmet illeti. Próbálkozott komolyabb kapcsolattal: John Meyerrel és Gerard Buttlerrel, de állandóan csalódnia kellett. Idén tavasszal kiderült, hogy már egy ideje találkozgat Justin Theroux színésszel, akivel a Wonderlust című film forgatásán találkoztak először. Az új szerelem miatt kemény bírálatok érték Anistont, mivel választottja egy tizennégy éve tartó kapcsolatból lépett ki miatta. „Semmivel nem jobb Aniston, mint Jolie” – olvasható internetes fórumokon.

A kezdeti pletykák ellenére Aniston, úgy látszik, végre megtalálta élete párját, akinek a kedvéért most egy évre búcsút int Hollywoodnak. Pedig a színésznő jelenleg az egyik legkeresettebb és legjobban fizetett vígjátéksztár, idén például három filmben is szerepel. Sokan úgy vélik, ez az egy év szabadság nem véletlen. Jennifer olyannyira komolyan gondolja ezt a kapcsolatot Justinnal, hogy a következő egy évben akár az esküvőt is megtartják, sőt a gyermekvállalás sem kizárt. Közös gyűrűt mindenesetre már vettek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top