Sztárok

Kifakadt a Harry Potter sztárja

Egy hét múlva mutatják be az utolsó Harry Potter-filmet. Ahogy közeleg a premier időpontja, úgy osztanak meg soha nem hallott titkokat a főszereplők.

Kifakadt a Harry Potter sztárjaHétfőn Daniel Radcliffe sokkolta rajongóit azzal, hogy elismerte: a Harry Potter és a félvér herceg forgatása alatt masszív alkoholista lett, pedig ekkor mindössze 18 éves volt. Most pedig a Hermionét alakító Emma Watson mesélte el a sztárélettel kapcsolatos problémáit: „Hollywood azt sugallja, hogy ha nem edzel minden nap négy órát, nem számolod a kalóriákat minden egyes falat után, amit megeszel, és nem botoxoltatod magad 22 évesen, akkor egy senki vagy. Ebbe pedig én is majdnem beleőrültem” – nyilatkozta  a színésznő a Bazaar magazinnak. Watson azért vállalta az interjút, mert úgy érzi, hogy az évek alatt felgyülemlett elfojtott feszültséget most, hogy vége lett a sikersorozatnak, végre kiadhatta magából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top