Sztárok

Csőd! Hat és fél milliót bukott a magyar énekesnő

Miután feloszlott a Romantic együttes, Győzike egykori énekesnője, Völgyi Zsuzsi szólókarrierbe kezdett. Az énekesnő összes pénze ráment az önmegvalósításra, és még a butikja is csődbe ment – olvasható a Blikkben.

Csőd! Hat és fél milliót bukott a magyar énekesnő

 Még több sztárhír, itt!

Zsuzsi a szólólemezét saját finanszírozásból készítette el, összesen ötmillió forintjába került, plusz másfél milliót költött az első saját klipjére is. Az énekesnő elmondása szerint ígéreteket kapott egy országos rádiótól, hogy játszani fogják a dalát, ám vezetőségcsere miatt később ezt az ajánlatot visszavonták. Az énekesnőnek tavaly nyáron már majdnem összejött egy lemezszerződés, de végül ebből a megállapodásból sem lett semmi. „Ekkorra már sokkos állapotba kerültem, felőrlődtem a cirkuszokban, és a fiókba tettem az egész anyagot” – mesélte a Blikknek az énekesnő, akinek minden pénze ráment a szólókarrierre, ráadásul butikja is becsődölt, és a barátja is elhagyta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top