nlc.hu
Sztárok
“Nem hiszem, hogy a házasságtól boldogabbak leszünk”

“Nem hiszem, hogy a házasságtól boldogabbak leszünk”

Enrique Iglesias tizenöt évvel ezelőtt még latinos dallamokat énekelve, hősszerelmes-szerepben tetszelgett, most ő az új bulikirály. Igaz, családja szerint 36 évesen inkább már gyereket kéne nevelnie.
Rendeld meg a cd-t a képre kattintva!
Rendeld meg a CD-t a képre kattintva!

Tavaly megjelent albumodra, az Euphoriára három évet kellett várni. Ezúttal a szerelmes balladákat felváltotta a bulizene.
Azt hiszem, remekül megtaláltam az összhangot a szerelmes dalok és bulihimnuszok között. Álmodni sem mertem róla, hogy a közönség ilyen jól fogadja majd tőlem ezt a lemezt. Ráadásul egy régi vágyam teljesült, hiszen a dalok egyik fele angol, a másik spanyol nyelvű.

A nagy művészek sokszor magányos emberek. Ez rád is igaz?
A magány olyan érzés, amivel sok zenésznek kell szembenéznie. Már csak azért is, mert egy turné alkalmával a családunk nélkül utazzuk körbe a Földet, akár fél évet is távol vagyunk az otthonunktól. Ilyenkor nem a saját ágyadban alszom el, nem a lakásod ajtaját nyitod ki… egyszerűen idegennek érzed magad, bárhol vagy is. De ezen nem szabad sajnálkozni és nincs is jogunk hozzá.

Mi az első dolog, amit megteszel, amikor hazaérsz külföldről?
Megölelem a barátnőmet és a kutyát. A magány pedig azonnal elillan.

Van még beteljesületlen álmod?
Fejlődni képes zenész, művész szeretnék lenni. Nem akarok leragadni. És talán egy nap boldog családapa leszek.

Összeszámolni is nehéz lenne, hányszor hallottuk már, hogy te és a barátnőd, Anna Kurnyikova összeházasodtatok. A hír mindig kacsának bizonyult.
(Nevet.) Anna nem terhes. És nem gondolom, hogy a házasság feltétlenül szükséges. Boldogok vagyunk, nem gondolom, hogy ha elvenném feleségül, akkor boldogabbak lehetnénk, mint most. De ő már nagyon szeretne gyerekeket, és tudom, hogy jó anya lesz belőle.

És mit gondolsz magadról? Milyen apa leszel?
Tetszik az ötlet, hogy apa legyek, de nem hiszem, hogy ennek most van itt az ideje.

Enrique Iglesias: „Nem hiszem, hogy a házasságtól boldogabbak leszünk”Mit gondol erről Anna?
Szerinte remek apa lesz belőlem. De én tudom, hogy ez azt jelenti, hogy két gyerek lenne a házban: én és a baba.

Mit adott neked ez a kapcsolat?
Stabilitást, szeretetet, derűt és rengeteg vidámságot.

Milyen a kapcsolatod az édesapáddal és feleségével, Mirandával, valamint öt kiskorú gyermekükkel?
Remek. Ők nagyon boldog gyerekek. Biztos vagyok benne, hogy apám most sokkal jobban élvezi az apaságot, mint húsz évvel ezelőtt, amikor én voltam gyerek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top