Sztárok

Keleti Györgyit újra börtön fenyegeti?

Keleti Györgyi még mindig nem lélegezhet fel. Az egykori modell itthon ugyan már jogerősen húsz hónap felfüggesztettet kapott, de csak akkor lehet nyugodt, ha kint is lezárják ellene az eljárást.

Keleti Györgyi is beszállt a prostibotránybaProstibotránytól hangos a hazai sztárvilág. Nem elég, hogy magyar modellek közvetítésével vádolt kerítőket kapcsoltak le a napokban és már több ismert celeb lány neve is felmerült a botrány kapcsán, most Keleti Györgyi is újra nehéz helyzetbe került.

Kiderült, hogy a szintén üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt modell ellen csak Magyarországon szűnt meg az eljárás, Olaszországban még nem… Merthogy Györgyi a vád szerint ugyanazt csinálta Olaszországban, csak kicsiben, mint a most lebukott három szervező nagyobban, Dubajban. 

– Várom a novemberi tárgyalást, ennél többet nem kívánok mondani – mondta a Borsnak az egykori modell, aki hasonló bűncselekmények miatt itthon egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Ahogy a magyar bíróságon elhangzott: a prostituáltak között közismert volt, hogy Keleti Györgyi olaszországi ismeretségei alapján tud segíteni azoknak a lányoknak, akik kint szándékoznak dolgozni. Kézről kézre adták a telefonszámát, ő pedig pénzt fogadott el tőlük, és kitartatta magát velük. Györgyi „munkanaponként” 100-150 euró (25-40 ezer forint) közötti összegeket kért és fogadott el a kint dolgozó magyar prostiktól.  

Úgy tűnik, néhány hölgy hazánkban  sajnos elképzelhetetlennek tartja, hogy rendes munkából éljen. Igaz, abból nem telik luxusra, de legalább a börtön árnyéka sem fenyeget…

Keleti Györgyi is beszállt a prostibotrányba

Ismert modellek a luxusprostibotrányról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top