Sztárok

Alekosz nem halmozza el a nőket

Az egykori biztonsági őr sosem költekezett, és ezt a szokását vagyonos emberként is megtartotta. Alekosz az őt körülzsongó hölgykoszorút sem kényezteti el.

Alekosz nem halmozza el a nőketAlekosz egy furcsa szerzet, ezt eddig is tudhattuk a görög szexkiborgról, de mostanában arra is fény derült, hogy ha csajozásról van szó, nem túl gáláns. Ez azonban elég nagy probléma, főleg ha az ember udvarlásra adja a fejét. Persze ha egy hölgy ajándékok, apró meglepetések nélkül is képes beadni a derekát, akkor Aleknak nyert ügye van. Márpedig nagyon úgy fest, hogy a görög csak a két szép szemével és meglehetősen különc stílusával kívánja elvarázsolni a hölgyeket. „Nincs rá időm, hogy a lányoknak romantikus módon mindenféle drága ajándékokat vásároljak, és elhalmozzam őket ékszerekkel, márkás ruhákkal vagy utazásokkal, de nem is szoktak reklamálni. Természetesen ha betérnénk valahova és a partnerem éhes lenne, nem várnám el tőle, hogy fizessen az ételért.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top