Sztárok

David Beckham lesifotót lőtt terhes feleségéről

Szegény Victoria Beckham már egy jót napozni sem tud titokban: férje ugyanis lefényképezte, ahogy óriási meztelen pocakjával sütkérezik. A képet már a Facebookra is kiposztolták.

A negyedik gyermekét váró Beckham asszonyság a múlt héten a brit sajtónak már úgy nyilatkozott, hogy kényelmetlenül érzi magát, ha a nyilvánosság a pocakját bámulja. Azt is mondta, hogy nem akar belépni azoknak a sztároknak a sorába – többek között Demi Moore, Britney Spears vagy Christina Aguilera –, akik terhességük utolsó heteiben meztelen hassal magazinok címlapján pózoltak.

A jelek szerint a leendő apuka azonban nem igazán törődik neje lelki világával (vagy csak egyszerűen nem volt ott az értekezleten), sőt a családi békét kockáztatja így, két nappal a tervezett szülés előtt. Ma ugyanis épp Davidnek köszönhetően mindenki láthatja az utolsó hetes Beckhamnét, ahogy fedetlen pocakkal sütteti magát a napon.

Forrás: David Beckham / Facebook
Forrás: David Beckham / Facebook

David, a lesifotós, a posztjában azt írja, elbűvölte terhes felesége szépsége: „Victoria csodálatosan néz ki így, nem sokkal a szülés előtt.” Azt nem tudjuk, mindehhez mit szólt az egykori Spice Girl, mindenesetre ő sem volt rest, és posztolt egy képet a férjéről, ahogy az élfutballista, L. A. Galaxy-sztár éppen szörfölni tanul. Hát, neki még ez is jól áll, ahogy Victoriának a negyedik várandósság.

A Beckham házaspár negyedik gyermeke – akit császármetszéssel segítenek világra – születését vasárnapra tervezik. Vajon a három fiú után jön végre egy kislány?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top