Sztárok

Besokalltak a támadásoktól Tolvaj Reniék

Újabb vádak érték Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András kapcsolatát, egy magazin állítása szerint viszonyuk nem több, mint reklámfogás, és valójában csak a nyilvánosságnak szól a "mega love story" – írta meg a Blikk.

Besokalltak a támadásoktól Tolvaj ReniékNemrég a Blikkben jelent meg egy fotó Andrásról, félreérthető helyzetben. A képen az énekes egy ismeretlen lánnyal beszélget meghitten, de akkor állította, csupán baráti csevejről volt szó. Most pedig az egyik magazin is azt állítja, hogy a Megasztár két énekesének kapcsolata csak színjáték.

A TV2 legutóbbi partiján ugyanis Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta a vörös szőnyegen még boldogan ölelgette egymást és pózolt a fotósoknak, később azonban, amikor már véget ért a látványos fényképezés és nem a vakuk kereszttüzében álltak, egymástól távol, másokkal beszélgettek és táncoltak.

Valóban csak taktikai szerelemről van szó? Nem lenne meglepő, azonban András mindent cáfol. „Továbbra sem igaz semmi ebből az egészből, szeretjük egymást Renivel. Elegünk van az állandó támadásból, boldogok vagyunk együtt. A TV2 partija után egyébként együtt mentünk tovább bulizni egy szórakozóhelyre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top