Sztárok

VV Jerzy anyakomplexussal küzd

A Való Világ szépfiúja mindig is az idősebb nőkre bukott. Jerzy nem szégyelli, hogy jobban kedveli az érettebb hölgyek társaságát, sőt nyíltan vállalja, hogy a párkapcsolataiban is mindig ő volt a fiatalabb.

VV Jerzy anyakomplexussal küzdA nők általában jobban kedvelik a korosabb férfiakat. Persze mindig akadnak kivételek is, akik inkább a kölyökpofit választják. Az idősebb korosztály biztosan, hiszen az önbizalom-növelésre minden nőnek szüksége van. Talán ez lehet a magyarázat, vagy csak ízlés dolga az egész. Egy biztos, ha egy férfi választ jóval idősebb társat magának, szinte egyből azt mondják rá, hogy anyakomplexusa van. VV Jerzy hamar bekerült ebbe a skatulyába, hiszen a szépfiú eddig is többször hangoztatta, hogy imádja az érett gyümölcsöt. „Mindig is idősebb barátnőim voltak. Legutóbb másfél évig voltam együtt egy lánnyal, akinél hét évvel voltam fiatalabb. A maximum életkor nálam a harmincöt év. Mostanában pedig csak szemezgetem a szőlőt, de nem vagyok felkészülve komoly kapcsolatra.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top