Sztárok

Tiltott pirulával fogyott Tolvai Reni? Kiderül az igazság

Különböző internetes fórumok szerint nem éppen egészséges diétával fogyott le Tolvai Reni. Az énekesnő tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy mi az igazság a csodapirulák körülötti hírverésből!

Tiltott pirulával fogyott Tolvai Reni?„A strand törvényei kegyetlenek” – Zacher Gábor toxikológus szerint. A bikiniszezon sokaknak egyet jelent a sanyargatós fogyókúrákkal és a villámdiétákkal. A legtöbben már egy hét alatt várják a csodát és ennyi időt adnak maguknak a fogyásra. Ilyenkor felbukkannak a varázslatos mínuszkilókkal kecsegtető pirulák.

Zacher Gábor mindenkit óva int a pirulák használatától, hiszen a szakember úgy gondolja, hogy nem szabad bedőlni ennek a módszernek, hiszen a csodapirulák halálosak is lehetnek.

Sokan nem hisznek ebben, és illegális fogyasztószerekhez nyúlnak. Tolvai Renáta sosem volt megelégedve alakjával, rövid idő alatt sokat fogyott, ezért a különböző internetes fórumokon az ő neve is felmerült, hogy biztosan illegális fogyasztószerekhez folyamodott.

„Nem használtam veszélyes pirulákat soha, mindig is az egészséges étrendben hittem, így most is.  Én olyan lány vagyok, aki soha nem elégedett a külsejével igazán, mindig bizonyítani akarja, hogy jól néz ki. Sokat sportolok, a speedfitnesz elkötelezett híve vagyok, ezek segítségével ment le két ruhaméret” – mondta el a TV2 kamerájának Reni.

 

Tiltott pirulával fogyott Tolvai Reni?

A sztárok titkos fogyókúrája

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top