Sztárok

Titokban férjhez megy Liptai Claudia?

Bennfentesek úgy tudják, komolyra fordult Liptai Claudia és szerelme, Péter kapcsolata. A csinos műsorvezető saját bevallása szerint mindig is nagy családra vágyott, így könnyen lehet, hogy hamarosan újra férjhez megy.

Titokban férjhez megy Liptai Claudia?Igazak voltak a pletykák, együtt van az elvált Péterrel Liptai Claudia. A pár nagyon szerelmes egymásba, Claudia még azt is vállalta, hogy egy időre nem vezeti a Mokkát, hogy szerelmével lehessen és kicsit eltűnjön a világ szeme elől. Ugyan egyes hírek összeomlásról, kirúgásról, kiborulásról szólnak, Claudia tartja magát és próbálja félvállról kezelni a személye körüli felfordulást, és ebben nagy segítségére van szerelme, Péter is. Igaz, a kapcsolatot állítólag roppant mód megnehezíti, hogy a férfi két kisgyermekének elhagyott anyja érthetően nehezen viseli a történteket, annál is inkább, hiszen Claudiáék kapcsolata olyannyira komoly, hogy a TV2 folyosóján azt rebesgetik, hogy házasság lesz a kapcsolat vége!

Liptai soha nem tagadta, hogy biztonságra vágyik.

„Vágyom a nagy család nyújtotta biztonságra. Sok gyerekkel és hangzavarral” – mondta el korábban a Story magazinnak, és a közelmúltban is arról beszélt, hogy mindenképpen szeretne még gyereket. 

Noha sokan megvetik azért, hogy egy nős férfivel kezdett, ráadásul nem is először, talán fényes karrierje után végre rendeződik Claudia hányatott magánélete is.

Titokban férjhez megy Liptai Claudia?

Gesztesi nem találja Claudia utódját

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top