Sztárok

Rászálltak a rendőrök Fábryra?

Fábry Sándor bajba kerülhet. A népszerű tévés legutóbb botrányát a rendőrség vizsgálja, tekintve, hogy bort ivott, mielőtt autóba ült. Fábrynak nem ez az első rendőrségi ügye...

Újra a börtön fenyegeti FábrytVizsgálódik a rendőrség Fábry Sándor ellen ittas vezetés gyanúja miatt. Mint ahogy arról több helyen is olvasni lehetett, a showman május végén Müller Péter író talkshow-jában megivott néhány korty vörösbort, majd autóba ült, és elhajtott.

Balszerencséjére fotók is készültek az esetről, a rendőrség érdeklődését pedig felkeltették az újságokban közölt képek. A Blikk most megtudta: nem múlt el következmények nélkül az affér. A rendőrség ugyanis hivatalból vizsgálatot indított Fábry ellen, mivel a fotók kellő bizonyítékot szolgáltattak erre.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint igen nehéz lesz a rendőrség dolga, hiszen ha Fábry azt mondja, nem is bor volt az, hanem borszerű ital, ami alkoholmentes, könnyen lehet, hogy nem tehetnek semmit,  hiszen nem bizonyítható ennyi idő után, hogy tényleg alkohol volt a poharában. 

Producere, Kovács Kristóf azonban megvédte a showmant.

– Tizennégy éve dolgozunk együtt. Ezalatt semmilyen alkohollal kapcsolatos ügye nem volt Sándornak – mondta lapunknak a Fábry-show producere. Kemény dolguk lesz a rendőröknek a bizonyításnál.

Lehet, hogy ittasan máskor nem vezetett, de nem ez az első rendőrségi ügye Fábrynak. A showmant ugyanis hosszú évekkel ezelőtt letartóztatták. 

Még tizennyolc évesen, 1972. március 15-én benne volt abban a 200 főnyi tömegben, amely a Batthyány-örökmécsesnél énekelte a Himnuszt, amiért többedmagával izgatás bűntette és szabálysértés miatt előállította a BRFK. Emiatt az MSZMP KB Tudományos-Kulturális és Közoktatási Osztálya nem javasolta Fábryt egyetemi továbbtanulásra, ennek ellenére mégis elkezdhette ugyanazon év szeptemberében a Pécsi Tanárképző Főiskolát, majd 1976–78 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem magyar–német szakán folytathatta tanulmányait, és ott is diplomázott.  

Újra a börtön fenyegeti Fábryt

Fábry bort ivott, majd autóba ült, a botrány részletei

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top