Sztárok

Megégette a rátámadó pincért Sarka Kata

Sarka Kata nagyon félti a kislányát, és tudja, hogy ha a kis Noncsi nagyobb lesz, akkor még inkább rettegni fog, ha bulizni megy. Kata ugyanis pontosan tudja, hogy mik történhetnek egy gyereklánnyal az éjszakában...

Megrángatta egy pincér Sarka KatátUgyan hosszú évekkel ezelőtt történt, Sarka Kata máig sem dolgozta fel, hogy egy pincér kis híján megerőszakolta Tunéziában.

A ma már kétgyermekes anyuka a szüleivel nyaralt az egzotikus országban, amikor egy pincér molesztálni kezdte, rángatta. Kata végül úgy szabadult ki, hogy elnyomott egy csikket támadóján.

„Az volt a szerencsém, hogy a zárban hagyta a kulcsot. Először ellöktem magamtól, de hamar talpra állt. Mivel akkor még néha cigiztem, amikor a szüleim nem látták, végül a kezembe lévő égő csikket nyomtam a pincér nyakához és kiszaladtam” – mesélte Kata, aki a történteknek is köszönhetően nagyon félti már most kislányát, Noémit, és biztosan nagyon oda fog figyelni arra, hogy hova és kikkel engedi majd el bulizni a kislányt, nehogy úgy járjon, mint ő. 

 

Megrángatta egy pincér Sarka Katát

Kiderült, mennyi Sarka Kata IQ-ja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top