Sztárok

Balázst sem érdekli a megállni tilos tábla

Liptai Claudia rokkantkártyás botránya után újabb híresség gondolta úgy, hogy rá nem vonatkoznak a közlekedési szabályok. A Blikk értesülései szerint a napokban ugyanis Sebestyén Balázs parkolt tilosban az egyik pesti bevásárlóközpont mellett.

Balázst sem érdekli a megállni tilosA hírességek vajon gondolkodnak egyáltalán? Mostanában úgy tűnik, hogy nem sokat. Az RTL Klub és a Class FM műsorvezetőjét egy szemfüles olvasó-riporter kapta lencsevégre, amint 20 milliós luxusautójával egy megállni tilos tábla után parkolt. A szemtanú a Blikknek adott nyilatkozatában pontosan részletezte a látottakat. „Szerda dél körül a Duna Pláza parkolója mellett arra lettem figyelmes, hogy egy hófehér Audi Q7-es parkol vészvillogóval egy megállni tilos tábla után, és amikor kiszállt a sofőr, akkor vettem észre, hogy Sebestyén Balázs szabálytalankodik éppen. Az egyik bankba sietett be, és nyilván azért állt meg a tilosban, hogy minél közelebb parkolhasson. 15-20 percig volt bent, a bankügyeit intézte, közben pedig végig kikukucskált az ablakon, hogy nem büntetik-e meg.” Természetesen mi is megpróbáltuk megszólaltatni a műsorvezetőt, de Balázs nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top