Sztárok

Béci nem foglalkozik a húgát ért vádakkal

A napokban látott napvilágot a hír, miszerint a villa húgicája is érintett a szexmunkák terén. Állítólag Gigi 300 eurót kapott egyik külföldi kiruccanásakor. A rossz nyelvek szerint Béci tudott Gigi akcióiról. A villarapper azonban nem kíván foglalkozni az üggyel.

Béci nem foglakozik a húgát ért vádakkalA testvéri szeretet határtalan és az egymás iránti odaadás elméletileg végtelen. De lehet, hogy tényleg csak elméletileg. Nem lenne csoda, ha Béci mára megelégelte volna húga kétes dolgait. Persze a negatív reklám is reklám, de ha semmi másról nem szólnak a hírek, csak a Gigi múltjával kapcsolatos pikáns pletykákról, akkor az sem meglepő, hogy a bátyónál betelt a pohár.
„Nagyon sajnálom, hogy a húgomat ilyen kényes ügyekkel összefüggésbe hozták. Bosszantó, de mit tudok csinálni? Előttem semmi nem titok, mindent tudok Gigiről. Nekem ez bőven elég. De bevallom, ennél sokkal komolyabb dolgok is vannak az életemben, amin aggódhatok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top