nlc.hu
Sztárok
Geszti beszólt Nagy Ferónak

Geszti beszólt Nagy Ferónak

Vigyázzatok, mert az ellenség ott figyel. Igaz, Feró? – mondta Geszti Péter a mikrofonba új zenekara, a Gringo Sztár Balaton-parti bemutatkozó koncertjén – írta meg a Blikk.

Geszti beszólt Nagy FerónakÉpp a Ne remélj! című Rapülők-sláger kórusához hívta fel a színpadra két X-faktoros mentoráltját, Schodeinde Dorkát és Janicsák Vecát. Amikor ezt Nagy Feró meghallotta, azonnal kihajolt a VIP-teraszról: – Mi van?! Beszóltál? – kiáltotta a legendás rocker, de gyorsan lenyugodott. Kellenek az ehhez hasonló „viták”, hiszen ettől igazán izgalmas az élet. Feró legalábbis biztos, hogy így gondolja.
„Egy győztes – aki jelen esetben én vagyok – nem foglalkozik egy vesztes – azaz Geszti Péter – beszólásaival. Így is eléggé fájdalmas lehet neki, hogy az ész győzött a marketing felett, és nem az ő mentoráltja nyerte a versenyt, hanem az enyém, de én humánus győztes vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top