Sztárok

Sorozatsztárral csalta a férjét Jennifer Lopez?

Újabb csontvázak kerülnek elő Jennifer Lopez és Marc Anthony szekrényéből. Míg az énekest azzal vádolják, hogy verte a feleségét, egyes hírek szerint Lopez is túl közel került William Levyhez, akivel egy közös klipet forgatott.
Sorozatsztárral csalta férjét J.Lo-fotó

Lopez házasságának 10 legemlékezetesebb pillanata

Jennifer Lopezről már hetekkel ezelőtt azt pletykálták, hogy összejött Willam Levyvel, az Árva angyal főszereplőjével, akit a világsajtóban csak a latin Brad Pittként emlegetnek. A jóképű, tökéletes testű színész ugyan kisgyermekes családapa, de már korábban is azzal gyanúsították, hogy folyamatosan csalja a feleségét, sőt egyszer nemi erőszakkal is vádolták.
Idén év elején Lopez felkérte Levyt, hogy az I’m into you című klipjében a játssza el a szerelmét. Állítólag ekkor szövődött valami a bombázó énekesnő és szappanoperasztár között, a románc pedig kiverte a biztosítékot Lopez híresen féltékeny férjénél.
Nem tudni, mi az igazság, az mindenesetre tény, hogy Marc Anthonyval nem éppen szép körülmények között válnak, a férfi legutóbbi fellépésén már poénkodott is azzal, hogy ő már végre egy facér férfi. 

Sorozatsztárral csalta férjét J.Lo-fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top