Sztárok

Mocskos a múltja Jennifer Lopez új pasijának

Legújabb klipjének forgatásán került közel Jennifer Lopez a szappanoperasztár William Levyhez, akit a magyar közönség az Árva angyal sorozatból ismerhet. Mindketten bőszen tagadták, hogy több lett volna köztük munkakapcsolatnál, de már a Gala, a Daily Mail és a People magazin is arról számol be: ezek ketten összejöttek, és az új szerelem csak megerősítette Jennifert abban, hogy beadja a válópert. Közben a szívtipró múltjából sorra kerülnek elő mocskos titkok.
 Még több sztárhír, itt!

A házas William Levy már kétszer keveredett bajba. Egyszer egy prostituált azzal vádolta, hogy orális kielégülést kért tőle egy miami szállodában. Állítólag az aktusról fotók is készültek, de a 30 éves sztár fizetett a nő hallgatásáért. Alig telt el fél év, amikor 2010. augusztus 17-én vádat emeltek William Levy ellen, mert egy 17 éves mexikói lány feljelentette és nemi erőszakkal vádolta. A lány azt állította: többszörösen orális szexre kényszerítette a színész és meggyalázta.  Levy és ügyvédje vádalkut ajánlott a kamasznak és anyjának, de ezt ők nem fogadták el. Így most két per is indul egyszerre, a 17 éves lány erőszak, Levy pedig rágalmazás miatt perel.

 
Levy feleségével és két gyermekével
Levy feleségével és két gyermekével
 
Levy és Lopez a közös klipben
Levy és Lopez a közös klipben

William Levy egyébként nagy nőcsábász hírében áll. Amikor 2008-ban az Árva angyalt forgatták, a sajtó összeboronálta a női főszereplővel, Maite Perronival, Levynek hónapokba telt kiengesztelnie feleségét, Elizabeth Gutierrezt. Tavaly októberben a kétgyermekes családapa színt vallott feleségének. Levy bevallotta, hogy nem volt mindig hűséges, de ezek a kalandok nem jelentettek számára semmit. Felesége állítólag megbocsátott neki. A kérdés már csak az, hogy ilyen múlt mellett ki hiszi el azt, hogy Jennifer Lopez és William Levy között nem történt semmi a közös munka során? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top