Sztárok

Vilmos és felesége már tudják születendő gyermekeik nevét

Diana halála óta nem beszéltek annyit a királyi családról, mint Vilmos és Kate Middleton esküvője óta. A hercegnő magával ragadó közvetlenségével mindenkit levesz a lábáról. Sokan az új királynét látják benne, egy középosztálybeli uralkodófeleséget. Összeszedtünk 13 érdekességet, amit talán még te sem tudtál Katalin hercegnőről, aki a hírek szerint kisbabát vár.

Vilmos és felesége már tudják születendő gyermekeik nevét!1. A hercegnő allergiás a lovakra. Ez igencsak nagy gondot jelent számára, hiszen az ország egyik legnagyobb lovas családjába házasodott be.

2. Kate imádott iskolai színdarabokban szerepelni, régi jelmezekben táncolni, nemegyszer pedig bohócnak öltözött a családi partiszervező vállalkozás kedvéért.

3. Kate egy kisvendéglőben, a Snatch bárban dolgozott 2002-ben, amikor egyetemista volt.  „Nem tudtunk sok fizetést adni, de nagyon lelkes volt és tele volt ötletekkel. Hihetetlen jó munkaerő” – mondta róla volt főnöke.

Vilmos és felesége már tudják születendő gyermekeik nevét!4. A hercegnő szülei akkor találkoztak, amikor mindketten a British Airwaysnél dolgoztak. Édesapja pilóta volt, édesanyja pedig légiutas-kísérő.

5. Kate már hónapokkal az esküvő előtt kemény diétába kezdett és rengeteget sportolt: a szertartás előtt két hónapig heti 5 napot járt edzőterembe, és heti kétszer járt teniszezni. Télen rendszeresen síelni jár a barátaival, középiskolájában pedig ő tartja a magasugrási és távolugrási rekordot.

6. Esküvője napján 29 évével ő volt a legidősebb nő, aki beházasodott a királyi családba. Diana mindössze 20 éves volt, amikor oltár elé állt Károly herceggel.

Vilmos és felesége már tudják születendő gyermekeik nevét!7. Kate nagybátyja, az Ibizán élő Gary Goldsmith kannabiszféléket, sőt kemény drogot, kokaint is forgalmaz és a szexiparban is részt vesz, lányokat futtat. Goldsmith egy korábbi interjúban arról dicsekedett, hogy amikor először találkozott a herceggel, csak annyit mondott neki: „Ó te rohadék!”

8. Vilmos: Babykinsnek hívja feleségét, míg Kate Big Willie-nek becézi urát.

9.  Kate és Vilmos ugyanarra a főiskolára jártak, mindketten történelem szakra. De Vilmos nem szerette és ott akarta hagyni az iskolát, végül Kate vette rá, hogy ne menjen új iskolába, csak váltson szakot, így Vilmos földrajz szakon folytatta tanulmányait.

10. Kate Middleton lehet az első középosztálybeli királyné a brit uralkodócsaládban.

Vilmos és felesége már tudják születendő gyermekeik nevét!11. Kate 177 centijével a legmagasabb nő, aki valaha beházasodott a brit királyi családba.

12. 2006-ban az idősebb Middleton lány egy kiegészítőket forgalmazó butikban dolgozott, állítólag innen a szenvedélye a kalapok iránt.

13.A brit sajtó szerint Kate és Vilmos már tudják, milyen neveket adnak gyermekeiknek. Michael lesz, ha fiú születik, míg Charlotte, ha lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top