Sztárok

12 milliót kérnek Stohltól Pali bácsiék

Az ittasan és drogosan balesetet okozó Stohl Andrásnak tizenkétmillió forintot kell összeszednie. Ennyit kér ugyanis Pali bácsi és a lánya.
 Még több sztárhír, itt!

12 milliót kérnek Stohltól Pali bácsiék„A balesetben súlyosan megsérült Pali bácsinak tíz-, lányának, Ibolyának kétmillió forintos kártérítési igénye van az ügyben…” – nyilatkozta a Mokkában dr. Mester Csaba, az érintettek ügyvédje, aki a Borsban hozzátette: „Nem vagyoni kártérítésről beszélünk, amelynek alapja az ügyfelem esetében főként az egészséghez fűződő jog. Ilyen esetekben nincs szükség tételes bizonyításra, orvosi iratok, szakértői vélemények, tanúk és pszichológus szakértő is megalapozhatja az igényt. A kártérítés a bírói gyakorlatban ilyen egészségromlás esetében általában ilyen mértékű.”
Ez az összeg finom szólva sem azonos azzal, amit Stohl felajánlott áldozatának korábban. Stohl ajánlata másfél millió forint és havi 40 ezres életjáradék, vagy a két és fél milliós egyösszegű kártalanítás volt. Erre sokáig nem reagált Pali bácsi, aki most ügyvédjén keresztül tudatta, mire is tart igényt. Ma az is kiderült, hogy Pali bácsi nem vette át azt az egymillió forintot, amit Stohl a tárgyalás után átutalt neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top