Sztárok

Az első közös fotó Jennifer Anistonról és párjáról

Jennifer Aniston Brad Pitt után először jelent meg a nyilvánosság előtt kézen fogva egy férfival. A színésznő a hírek szerint élete párját találta meg Justin Theroux-ban. Nos lehet benne valami, mert 2005-ös válása óta ugyan rengeteg kapcsolata volt, de egyik szerelmével sem jelent meg nyilvános eseményen.

Jennifer Aniston felvállalta új fiúját-fotó

A színésznőt kedvese is elkísérte új filmje, a Horrible Bosses londoni premierjére, a pár kézen fogva távozott egy hotelból.

Aniston igen komolyan gondolja a kapcsolatot a férfival, aki feleségét hagyta ott a színésznő miatt. A pár állítólag házasságot és családot is tervez.

Aniston korábban soha nem jelent meg felvállaltan, kézen fogva egyetlen férfival sem az oldalán, csak paparazzófelvételek készültek Vince Vaughnnal vagy John Mayerrel. Justin Theroux-val  azonban együtt sétált.

„Nagyon édesek együtt. Justin folyamatosan védelmezőn átkarolja Jennifert, suttognak egymás fülébe. Ez igazi szerelem, a javából” – mondta el egy bennfentes a People magazinnak.

Jennifer Aniston felvállalta új fiúját-fotó

Jolie-t koppintja Aniston

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top