Sztárok

Marsi és Palik házasságának titka

Még mindig rengeteg a talány körülöttük, hogy miért tűntek el, miért nem szólalnak meg, de Marsi Anikó és Palik László nem hajlandó közszereplőként élni. Házasságuk azonban erősebb, mint valaha.
 Még több sztárhír, itt!

„Továbbra sem akarnak szerepelni, de ettől még minden rendben van velük” – mondta el Marsiék egyik ismerőse.  Marsi Anikó még arról is lemondott Palik Laciért, hogy visszatérjen a képernyőre. A csinos anyuka egyértelműen a családot választotta a karrier helyett.
De vajon mi a titka a Marsi–Palik házaspárnak, hogy kapcsolatuk mindent átvészel? Külföldi utat, elbocsátást, karrierfeladást…?! Ismerősük furcsa választ adott.
„Anikóék babonásak. Amikor az esküvőjükön két fehér galambot felengedtek az égbe, tudták, hogy örökre szól az ő házasságuk. A fehér galamb az összetartozás és hűség jelképe; a madarakat egy barátjuktól kapták, és ezt égi jelnek vették. Talán különösen hangzik, de az ő szerelmük záloga az a két galamb volt. Ők mindig, mindenben kitartanak egymás mellett.” 

Marsi és Palik házasságának titka

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top