Sztárok

Ben Affleck titkos e-mailt írt Lopeznek

Újabb mocskos részletek kerültek napvilágra Jennifer Lopez és Marc Anthony házasságáról. Ráadásul a világsajtóban megszellőztették, hogy nagyon is lehetséges, hogy Lopez és nagy szerelme, Ben Affleck újra egymásra talál.
Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt?

Tatár Csilla nem feküdt le Berki Krisztiánnal

Három hónapja megállás nélkül őrjöngött egymással Jennifer Lopez és Marc Anthony – írta meg a brit Daily Mail közeli barátok beszámolóira hivatkozva. A pár állítólag borzalmasan csúnyán és sokat vitázott, aminek elsősorban az volt az oka, hogy Anthony betegesen féltékeny volt feleségére, folyamatosan ellenőrizgette, zsarolgatta és állítólag lelkileg és fizikailag bántalmazta is. 

A válásnak Jennifer édesanyja örül a legjobban, aki titkon még mindig arra vágyik, hogy lánya visszamegy Ben Affleckhez.

„Ben volt Jennifer élete szerelme. Jennifer imádta őt, soha nem dolgozta fel a szakítást. Jen édesanyja küldött egy e-mailt Bennek, miután a színésznő és Marc Anthony házassága tönkrement. Affleck azonnal válaszolt is, hogy Jennifer bármikor számíthat rá. Úgy hírlik, Ben kapcsolata sem boldog feleségével Jennifer Garnerrel, még az is lehet, hogy újra egymásra találnak Lopezzel” – olvasható egy ismerős állítása a Daily Mailben.

Ezt azonban sokkal inkább csak Lopez mama szeretné, mert a lánya Affleck helyett folyamatosan a Los Angeles-i Chateau Marmout hotelben találkozgat William Levy szappanoperasztárral.

Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top