Sztárok

Justin Timberlake: Gátlástalan ember vagyok

Justin Timberlake rengeteget meztelenkedik Mila Kunisszal új közös vígjátékukban, a Barátság extrákkal című moziban, amely két jó barátról szól, akik minden érzelmi kötelezettségtől mentesen akarják élvezni a szexet. A színész-énekes úgy nyilatkozott: neki nem esett nehezére a pucér fenekét mutogatni, mert gátlástalan.

Justin Timberlake: gátlástalan ember vagyok

 Még több sztárhír, itt!

Timberlake a New York-i premieren az újságíróknak elmondta, hogy nem hiszi el a forgatókönyvben leírtakat, és lehetetlennek tartja a barátok közti zavartalan erotikát, de azt sem tagadta le, hogy nem esett nehezére a kényes részletek eljátszása. „Egy pillanatra sem éreztem cikinek a sok ágyjelenetet – nyilatkozta a hétfői premieren a színészként is egyre népszerűbb énekes. – Végül is ez egy vígjáték, semmi nem volt komoly, szabadon bolondoztunk. Még akkor is, amikor csak egy selyemlepedő választott el Mila dögös testétől. Azt úgyis mindenki tudja, hogy gátlástalan vagyok, egy jó vicc kedvéért szívesen beáldozom az önbecsülésemet. Ha az a terv, hogy a nézők a csupasz fenekemen röhögjenek, akkor nem fogok nekiállni szégyenlősködni. Végül is, ez a foglalkozásommal jár.”
A filmet a hazai mozikban szeptembertől vetítik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top