Sztárok

Tóth Vera összeomlásának igazi oka

A Blikk információi szerint lelkileg és fizikailag is összeomlott Tóth Vera, a Megasztár első szériájának győztese.

Tóth Vera összeomlásának igazi oka

 Még több sztárhír, itt!

A napilap információi szerint az énekesnő pánikbetegségtől szenved, ezért kórházba kellett vinni, ráadásul állandó harca a túlsúlyával szintén megkeserítette az életét.

A hír már csak azért is különös, mert az e heti Kiskegyed címlapján Vera boldogan mosolyog, és arról mesélt, hogy adott le 20 kilót és lett egyre formásabb. A Blikk szerint azonban az sem tett jót Vera lelkiállapotának, hogy húga egyre sikeresebb, nemcsak a karrierje ível felfelé, de a magánélete is rendben van, ami Veráról nem mondható el.

Elég nehezen hisszük el, hogy Vera pont a saját testvérére, Tóth Gabira lenne féltékeny. Aki ismeri a Tóth lányokat, jól tudja: ők ketten nagyon erős szövetséget alkotnak, mindig kiállnak egymás mellett. Vera örült a leghangosabban, amikor Gabi idén megnyerte élete első VIVA Comet-díját. És Gabi szurkolt a legerősebben Verának A Nagy Duett versenyben.
Sokkal valószínűbb, hogy Vera erejét az emésztette fel, amivel minden zenész szembesül: az állandó új tehetségkutatóknak köszönhetően újabb és újabb énekesek kerülnek elő, telítődik a szakma, és gyakorlatilag lehetetlen megélniük, bármilyen színvonalas előadók is. Verának is a hónapban mindössze egy fellépése van lekötve, pedig valljuk be, a tátogó, műanyag sztárokkal ellentétben ő igazi értéket képvisel.

Szerettük volna megszólaltatni Vera apukáját és testvérét, de egyelőre nem sikerült elérnünk a Tóth családot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top