Sztárok

Aniston szervezi az esküvőjét

Jennifer Aniston nem vár tovább. Úgy érzi, fel kell pörgetnie az eseményeket, és máris közös házat vesz új párjával, Justin Theroux színésszel. Mellesleg a hírek szerint Aniston még idén újra férjhez megy!

Aniston szervezi az esküvőjétA páros ezen a héten a jelent meg először kézen fogva nyilvános eseményen, Londonban, Aniston új filmjének premierje után. Aniston és Justin tavasszal jöttek össze, azóta gyűrűt is vettek, és minden forrás szerint komolyan gondolják a kapcsolatukat. Ez olyannyira igaz, hogy Aniston azóta nem mutatkozott nyilvánosan egy pasijával sem, hogy elvált Brad Pitt-től. „Jennifer és Justin új, közös házat keresnek, amit együtt vesznek meg. Tehát összeköltöznek” – mondta egy forrás a People magazinnak.

Aniston már el is adta Beverly Hills-i otthonát, június végén, 38 millió dollárért, és a költözés igencsak sürgőssé vált. „Nagyon boldog vagyok, és különlegesen szerencsés nőnek érzem magam” – nyilatkozta Aniston, amikor új kapcsolatáról kérdezték.

Ellentétben első házasságával, a 42 éves színésznő a hírek szerint most titokban akar férjhez menni. Sőt nemrégiben bejelentette, hogy egy éven keresztül nem hajlandó semmilyen munkát elvállalni, és ennek magánéleti okai vannak. Tehát tervezik a mennyegzőt, és talán a babát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top