Sztárok

Halállal fenyegetik Gombos Edinát

Újra akcióba lépett Gombos Edina egykori fenyegetője – írta meg a Bors. Az illető annyira nem bírja elviselni a tévést, hogy durva levelében részletesen leírja, miként végez vele, ha nem tűnik el a képernyőről.

Halállal fenyegetik Gombos EdinátAz ismert emberek jól tudják, hogy személyiségük megosztja a közönséget, tisztában vannak azzal, hogy a legapróbb megnyilvánulásukat is érheti negatív kritika. De az a gyűlölet, amivel Gombos Edina szembesül, egyáltalán nem megszokott a média világában.  De ilyenkor vajon mit lehet tenni? Sajnos leginkább semmit.
Edinát olyan levelekkel bombázza zaklatója, amelyekben arra kéri, „tűnjön el” a képernyőről és az újságokból. Ellenkező esetben azzal fenyegeti, hogy széttrancsírozza és a Dunába dobja. Edina  azt mondja: nem fél, őt inkább azok az érzések döbbentik meg, amelyek az ismeretlen levélíróban munkálnak. „Érthetetlen számomra, hogyan juthat el egy ember a képernyő előtt ülve odáig, hogy tollat ragadjon és ennyi mocskot összehordjon, majd elmenjen a postára és fel is adja. Igazából azonban nem is az dühít, hogy engem nem bír elviselni, hanem az, hogy a férjemet és a kislányomat is gyűlöli csak azért, mert hozzám tartoznak.”

Nem Gombos Edina az első híresség, akit megfenyegettek itthon. Korábban Hajdú Pétert és nejét zaklatta egy asszony, akit végül bíróság elé is állították. De Joshi Bharatnak is volt már zaklatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top