Sztárok

VV Éva – ki akadályozza meg a teljes összeomlást?

"Bekattant! Dührohamot kapott és fotósra támadt!" "Nem tudja, hol a határ" – csak néhány sor a VV Éváról szóló legfrissebb cikkekből. Mi is jelen voltunk azon a partin, ahol a törtető lány összetűzésbe keveredett egy fotóssal. Még az incidens előtt adott nekünk egy videointerjút, ami szintén önmagáért beszél.

Már a műsor elején sejtették: nem fogja kibírni
Hibáztat mindenkit, az RTL Klubot, Alekoszt, a Való Világ készítőit. Mintha mindenkiben ellenséget látna. Azt mondja, nem iszik sokat, csak ilyennek állították be.  Ám – finoman fogalmazva – a beszélgetés alatt sem volt igazán önmaga. VV Éva egyre inkább közelít a botrány-celeb márkajelzés felé. Összeugrik a fészbukon a tinimessiás SP-vel, visítva alázza Alekoszt a Fókuszban, és most itt a nekünk adott nyilatkozata is…
Sejteni lehetett, hogy ez lesz. A rutinos valóság show nézők, már a műsor indulásakor megmondták: ha nem vigyáz magára, ő lehet az új BB Évi. Ismerősei szerint azonban Éva nem is érzékeli, hogy mi folyik körülötte, nem gondolja, hogy bajban lenne. Akik korábban, még a valóságshow előtt ismerték, azt mondják: nem a műsor hozta ki belőle ezt a viselkedést. Korábban is nagyszájú, bulizni szerető, az életet kedvelő lány volt. Neki tényleg az utolsó lehetősége volt a Való Világ, mert a főiskolai tanulmányait abbahagyta, a Bár nevű valóságshow-t elbukta, lakása nem volt…

Bárhová megy, botrányt okoz?
Tény, hogy sokféleképpen léphet előre az ember, az, hogy Éva egy valóságshow-t választott arra, hogy élete jobb irányt vegyen, az ő dolga. Mindig úgy boldogul ahogy tud. Mondjuk karriernek beállítani a bikiniben zuhanyzást, mi is erős túlzásnak tartjuk. Az azonban már nem kérdés, hogy láthatóan nem sikerült élnie a lehetőséggel, és ezért mindenkit hibáztat, csak önmagát nem.
Éva ismerősei azt mondják, a lánynak ugródeszka is lehetett volna a Való Világ. Élhetett volna a lehetőséggel, de nem tudott. Szerintük nem véletlen, hogy a többi szereplőnek, Giginek, Bécinek, Olivérnek tele van a naptára felkérésekkel. Megbízhatók, és ha megjelennek valahol, nem borítékolható a botrány.

Kinek a felelőssége, hogy ilyen állapotba került?
Problémái vannak – ezt nem lehet tovább titkolni. Segítségre van szüksége, vagy még lejjebb csúszik a lejtőn. De azzal senki nem segít rajta, ha kihasználja a viselkedését. Az emberek egy része azt mondja: Éva csak azt folytatja, amit a műsor előtt elkezdett, nincs ezen mit csodálkozni.  A másik csoport pedig állítja, a valóságshow tehet arról, hogy a lány ilyen helyzetbe került.
Nem áll szándékunkban mentegetni a műsort, de úgy tudjuk, Évának ugyanúgy felajánlották pszichológus segítségét, miután kiesett a játékból, mint bárki másnak. Ám ő ezzel a lehetőséggel sohasem élt, nem ment el a szakemberhez.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top