Sztárok

Ecstasyt, kokaint, heroint és ketamint vett a halála előtt Winehouse

A szombaton elhunyt Amy Winehouse egy dílerrel találkozott közvetlenül a halála előtti este a People és a Daily Mail információi szerint.

Ecstasyt, kokaint, ketamint vett a halála előtti este WinehouseAmy Winehouse pénteken este fél 11-kor találkozott dílerével London Camden negyedében. Kokaint, ecstasyt, ketamint és heroint vásárolt – adta hírül egy szemtanúra hivatkozva a People magazin. A lap azt írja, hogy nem tudni, egyedül volt-e a lakásán a végzetes hajnalon.

A brit Daily Mail szerint Amy egyedül hagyta el azt a partit, ahol pénteken este szórakozott, és már távozásakor is igencsak zavart volt, barátai szerint beszűkült a tudatállapota. Ráadásul szemtanúk szerint Winehouse rengeteget ivott, ami csak erősítette a drogok hatását.

A Sunday Mirrornak az énekesnő barátai arról beszéltek, hogy valószínűleg ecstasytúladagolás lehetett Amy veszte, vagy előfordulhat, hogy az ecstasy nem volt „tiszta”, mindenesetre a sok alkohollal együtt halálos kombinációt eredményezett.

A 27 éves Winehouse-t szombat délután találták holtan otthonában, erről bővebben itt olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top