Sztárok

VV Laci: Meg kell élni, nincs mese

VV Laci is rájött, hogy tiszavirág-életű celebsége hamar elmúlik, és inkább már most újabb üzleti vállalkozásba kezdett, hogy meg tudjon élni. Végül is szimpatikusabb húzás, mintha mindenáron tévétornaceleb akarna lenni az RTL-en.

A Való Világot önként feladó testőr azt mondja: nem árul zsákbamacskát, ha azt mondja: korábbi vállalkozása már nem termel annyi bevételt, ezért döntött amellett, hogy éttermet nyit és több lábon áll. Csakhogy a nyitóparti után valaki Laci éttermére szabadította a hatóságokat, akik három napra bezárták a helyet. Laci állítja: a bírságot azért kapták, mert egy tésztás tál volt a húsos hűtőben. Mondjuk mi szurkolunk neki, hogy menjen a biznisz, mert szimpatikus, hogy nem akar görcsösen celebeskedni. Reméljük, ez így is marad. A teljes interjút a videóban láthatod, amiből az is kiderül, hogy Laci svájci frankban vagy euróban vett fel a hitelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top