Sztárok

Megmutatta kislányát a Spice Girl

"Victoria és én állandóan babázási tanácsokat cserélünk" – mondta a Hello! magazinnak Emma Bunton. Az egykori Spice Girls-tag először mutatta meg májusban született kislányát.

A 35 éves énekesnő – Baby Spice – májusban adott életet kislányának, Tate Lee Jonesnak, barátnője és egykori Spice Girls-társa, Victoria Beckham pedig két hete lett újra édesanya. Míg Victoria a Twitteren mutatta meg először kislányát, addig Emma az angol Hello! magazinnak adta el gyermeke fotóit. „Amióta Victoria is újra anya lett, még többet beszélgetünk. Én Londonban élek, ő pedig most Los Angelesben, de megbeszéltük, hogy amilyen hamar csak lehet, találkozunk, persze a gyerekekkel együtt. De még olyan picik, hogy nem akarunk utazgatni, így csak e-mailen és telefonon kommunikálunk – mondta Emma az angol Hello! magazinnak. – Minden fotót megosztunk egymással, és rengeteget tapasztalatot cserélünk” – folytatta az énekesnő, akinek van már egy hároméves fia, Beau. „A kapcsolatom a Spice Girls tagjaival mindig is különleges volt. Már mindannyian édesanyák vagyunk, és a gyermekeink barátok lettek, együtt játszanak, együtt nőnek fel.”

 
forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail
 
Victoria Beckham lánya: Harper Seven
Victoria Beckham lánya: Harper Seven

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top