Sztárok

Ma lesz Amy Winehouse temetése

Szűk családi és baráti körben ma temetik el Amy Winehouse-t. A 27 éves énekesnőt szombaton találták holtan londoni lakásán.
Ma lesz Amy Winehouse temetése
Összeomlott Winehouse exférje a börtönbe

Július 26-án kedden, azaz ma tartják Amy Winehouse temetését. „Igen, a temetés kedden lesz, melyen csak a család és a közeli barátok lesznek jelen” – erősítette meg a hírt a család szóvivője. A szertartást mindenképpen megtartják, habár az énekesnő haláláról szóló hivatalos orvos szakértői véleményére a rendőrség szerint még négy hetet várni kell.
Az énekesnőt az észak londoni Golden Greens temetőbe helyezik örök nyugalomra. Ebben a sírkertben nyugszik számos angol focista, híres színész, komikus, tudós…


A 27 éves Amy szülei, Mitch és Janis Winehouse tegnap látogatott el először lányuk házához. Édesapja hosszú percekig olvasgatta a képeslapokat, üzeneteket, melyeket a rajongók helyeztek el a ház előtti járdán. De Mitch Winehouse-nak szembesülnie kellett azzal is, hogy számos rajongó a vodkásüvegét hagyta ott „tisztelete jelélül”, épp azt, ami lánya vesztét is okozta.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top