nlc.hu
Sztárok
Csak celeb pasik vonzzák Iszak Esztert?

Csak celeb pasik vonzzák Iszak Esztert?

Csak kapkodjuk a fejünket: minden hónapban Iszak Eszter szerelmi életéről olvashatunk. SP, Dobrády Ákos, Istenes Bence… megannyi celebpasi a VIVA TV fiatal műsorvezetőjének életéből. Szavazd meg, szerinted melyik kamuszagú és melyik lehetett az igaz szerelem!
A(z) “Iszak Eszter és Istenes Bence” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Kamu

Iszak Eszter és Istenes Bence
Mióta Eszter reflektorfényben él, a magánélete is igen viharosan alakult. Alighogy képernyőre került, már harsogták is a szalagcímek, hogy összejött Istenes Bencével, aki az elődje volt a VIVA TV-nél. A szerelem mindössze néhány hónapig tartott, épp abban az időszakban, amikor Bence Való Világot megtámogató Belevaló című műsort vezette, így a két sikeres fiatal szerelmi életére azonnal ráharaptak a lapok. Mondjuk különösebben nem kellett egy újságírónak sem megerőltetnie magát, mert a fiatalok egy közösségi oldalra töltötték fel az első közös fotójukat. Ez pedig kétségkívül jót tett mind Eszter, mind Bence népszerűségének. Mire azonban kikiáltották őket az új álompárnak, már véget is ért a románc, ami a felek saját bevallása szerint is igen szenvedélyesen indult, a szakítás után mégsem tűnt úgy, hogy különösebben bánkódnának egymás után.  Bence VV Zsófival, majd VV Anikóval vigasztalódott.

A(z) “Iszak Eszter és SP” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Kamu

Iszak Eszter és SP
Mire elkezdődött a Nagy Duett a TV2-n, a Bence-ügyet teljesen elfújta a szél, és az új szalagcímek már arról szóltak, hogy Eszter és a tinimessiás, SP között alakul valami a színfalak mögött. Mindezt ügyesen kiszivárogtatta valaki, majd miután kiestek a versenyből, többé hallani sem lehetett arról, hogyan alakult a kapcsolat, lett-e belőle valami. Nem csoda, hogy sokakban felmerül a gyanú, hogy ezek a gyorsan feltűnő és eltűnő érzelmek nem feltétlenül őszinték. Már csak azért is érdekes Eszter esete a két fiatal sztárral, mert a műsorvezető nemrégiben azt nyilatkozta, a nála érettebb, idősebb férfiakhoz vonzódik, akik mellett biztonságban érzi magát, akikre fel tud nézni.

A(z) “Iszak Eszter és Dobrády Ákos” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Kamu

Iszak Eszter és Dobrády Ákos
Ha ebből az aspektusból nézzük, Dobrády Ákos már érthetőbb választás, azonban igen különös, hogy ilyen rövid idő leforgása alatt ő a harmadik hazai celebritás Eszter életében. Az is furcsa, hogy Ákos alig néhány hónapja adott interjút az NLC-nek a TNT-nagykoncert kapcsán, amiben arról is beszélt, mennyire boldog svéd kedvesével, Emiliával, s kijelentette, ő az a lány, akivel maradéktalanul el tudná képzelni az életét. Ennek fényében igazán különös ez a hirtelen egymásra találás a zenetévé üdvöskéjével. Eszter és Ákos egyelőre nem nyilatkoznak a kapcsolatukról, mert mint indokolták, még nagyon az elején tartanak az ismerkedésnek, és nem tudják, hová fejlődik ez az egész dolog. Mi azon sem lepődnénk meg, ha valami közös produkcióhoz vezetne…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top