Sztárok

Újabb fordulat Damu-ügyben

Munkáját elvesztette, volt barátnője perbe fogta, saját bevallása szerint az anyagi helyzete sem túl fényes, a legújabb hírek szerint még 13. kerületi albérletéből is kirakták, fizetésképtelenség miatt. Damunak azonban van hová mennie, ráadásul azt is elmondta, ez már nem az a lány, aki annak idején a börtön előtt várt rá.

Újabb fordulat Damu ügybenDamu saját bevallása szerint csak pár napot késett a lakbérfizetéssel, a tulajdonos szerint azonban több százezer forinttal csúszott meg, így cuccai a lakás előtt landoltak kedd este. A színész derűsen annyit mondott az egyik napilapnak, hogy van hová mennie, már úgyis szerettek volna összeköltözni barátnőjével. Megkértük tehát Damut, tisztázza mindezt, hiszen korábban egy barátnőjével, Reginával költözött be az angyalföldi lakásba. Annak idején azt is mondta, hogy Tímea pont ezen akadt ki, és ezért „indított ellene bosszúhadjáratot”. „Már három hónapja nem vagyunk együtt Reginával, egy másik hölgyről van szó. De nem szeretnék nyilatkozni!” Úgy tűnik tehát, az egykori sorozatsztárnak attól nem kell tartania, hogy nem talál magának hölgyet, mert nemcsak az ajtaján kopogtatnak, hanem még be is fogadják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top