Sztárok

Ősszel visszatérhet Stohl?

Stohl Andrást szeretnék a járókelők az ősszel induló X-Faktorba Ördög Nóra műsorvezető-társaként. A színész büntetőpere egyelőre még zajlik, mi azonban megérdeklődtük a csatornánál, mi a helyzet, ha egy esetleges felmentő ítélet születik a tehetségkutató indulásáig.
Stohl, Szellőt és Csernust az X-Faktorba

Ősszel visszatérhet Stohl?Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója úgy véli, túl sok a ha. „Ha véget ér és ha felmentik. Addig, amíg nincs vége az ügynek, nem szeretnék nyilatkozni arról, mi lesz a sorsa. Korábban ő döntött úgy, hogy amíg az ügy le nem zárul, addig nem szeretne a televízióban szerepelni, így addig mi sem találgatunk. Annyit mondanék azonban, hogy nem tartom valószínűnek, hogy az X-Faktor indulásáig lezárulna az ügy” – nyilatkozta nekünk Kolosi Péter.

Buci rajongóinak így úgy tűnik, marad a Nemzeti Színház, ahol Alföldi Róbert olyannyira számít rá, hogy az ítélettől függetlenül is osztott szerepeket a színészre – helyettesítő nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top