Sztárok

Máris nyerészkednek Winehouse halálán?

Alig temették el, máris sokan azzal vádolják a környezetét, hogy nyerészkedni akarnak Amy Winehouse halálán.

Máris nyerészkednek Winehouse halálán?Pár nappal Amy Winehouse halála után máris koncertet szervezett az énekesnő egykori zenésztársa, Marc Ronson. Mark közreműködött a Rehab című albumon és sokáig egyengette afféle menedzserként is Winehouse útját a zenei életben.

Ugyan most azt mondja, nagyon jó kapcsolatuk volt, közeli ismerősök szerint Ronson és Amy viszonya igencsak megromlott az utóbbi időben, és a Daily Mailnek nyilatkozó ismerősök szerint Ronson most kihasználja a felhajtást, és milliókat akar az emlékmegmozdulásokból szerezni.

Ugyanezzel vádolják Amy szüleit is; sokakban visszatetszést keltettek azok a fotók, amelyek a Daily Mailben jelentek meg a sztár édesanyjáról, amint nevetgél elhunyt lánya rajongóival. 

Pedig mindössze arról van szó, hogy Amy Winehouse zsidó vallású volt, és a zsidó hagyomány nagy becsben tartja az életet, ugyanakkor reálisan gondolkodik a halálról is. 

A zsidó törvény a temetést követően három, egyre terjedelmesebb gyászidőszakot ír elő, amelyekben a gyász egyre enyhébb. Az első periódus neve sivá: ezt azt jelenti, hogy „hét”, és a temetés utáni első hét napot jelenti.

Sivát a közvetlen rokonokért, az apáért, az anyáért, a feleségért vagy férjért, a gyermekért és a testvérért tartanak. Amy családja legutóbb ezt tartotta. 

Máris nyerészkednek Winehouse halálán?

Megszólalt Amy kedvese

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top