Sztárok

Operálni kell a magyar popsztárt

Kés alá fekszik Janicsák Veca. Az énekesnőnek az orrsövényét kell megműteni.

Operálni kell a magyar popsztártHónapokkal ezelőtt, az X-Faktor élő show-inak során Keresztes Ildikó többször is utalást tett arra, hogy Janicsák Veca erősen orrhangon énekel, amit annak idején az énekes rossz néven vett. A közönség is észrevette a csak rá jellemző hangot, de inkább kedves jellemzőként viszonyultak hozzá, mint zavaró tényezőként. A Bors azonban megtudta: nem a véletlen műve, hogy a budakeszi csalogány szívére vette a mentor kritikáját, Veca esetében ugyanis egészségügyi oka van a különleges orgánumnak. A tehetségkutató legjobb női előadója orrsövényferdüléstől szenved, amit a jövőben meg is kell műttetnie.

– Engem egyelőre valójában nem zavar ez a probléma. Azt azonban észrevettem, hogy operáció híján az állapotom romlik, félő, hogy erősödik az orrhangom – árulta el Veca, akinek munkával telik a nyara.
– Most nagy a pörgés, egymást érik a koncertek, aminek nagyon örülök, jólesik, hogy ennyien szeretnek. A műtét is emiatt tolódik, hiszen jelenleg nem igazán van időm rá. Szerintem őszre alábbhagy a felhajtás, és akkor sor kerülhet a beavatkozásra – mesélt Janicsák Veca jövőbeni terveiről.

 

Operálni kell a magyar popsztárt

Janicsák Veca túl szexi ruhában – fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top