Sztárok

Az első fotó Bryan Adams lányáról

Londoni lakásából kijövet mutatta meg Bryan Adams először kislányát, akiről egyelőre annyit tudni, hogy a világ egyik legnépszerűbb rockzenésznek és egy márki lányának a gyermeke, továbbá, hogy nagypénteken látta meg a napvilágot.

Bryan Adams megmutatta lányátBryan Adams kislánya nagypénteken született, a nagyközönség azonban még csak most láthatja először a Mirabella Bunny névre keresztelt kislányt. Az 51 éves rokker karjában gyermekével, széles mosollyal az arcán lépett ki londoni háza ajtaján. A pár egyébként már a gyermek érkezését is titokban tartotta, születése előtt mindössze két hónappal szivárgott ki, hogy a sztár és korábbi személyi asszisztense, a 31 éves Alicia Grimaldi gyermeket vár. „Úgy érkezett, mint a jó húsvéti nyuszik: nagypénteken” – nyilatkozta az énekes. A kis Mirabella ráadásul nem akármilyen felmenőkkel rendelkezik, Alicia ugyanis francia szülők gyermeke: édesapja, Peter Martin Gort Beaufort Grimaldi egy nyugalmazott sebész, egyébként márki, így a nő és testvére a Burke főnemesi címet viselik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top