Sztárok

Till Attila: “Az ember nem maradhat örökké vezető arc a képernyőn”

Sosem elégedett önmagával, mindig új kihívásra vágyik, új megmérettetésre – írta meg a Blikk. Tilla műsort vezet, filmeket ír és rendez, és a három fiára is jut ideje.

Till Attila: „Az ember nem maradhat örökké vezető arc a képernyőn”A férfiak Tilla szerint tulajdonképpen örökösen változókorban vannak. A műsorvezető igen szerencsés alkat, nem őszül, és jól bánik a kilókkal is. Attila a Blikknek bevallotta, hogy nem fél cseppet sem az öregedéstől. „Nem érzem idősnek magam, sem fizikálisan, sem szellemileg, és nem is félek az idő múlásától. Igaz, a gyerekeimet fogócskázás közben már nem tudom elkapni.”  Tillának a szakmai dolgok terén is volt némi  megállapítása.  „Lássuk be, műsorvezetőként elég behatárolt az idő, az ember nem maradhat örökké vezető arc a képernyőn. Okos ember nem számíthat arra, hogy mikrofonnal a kezében éri el a végelgyengülés. Tapinthatóan érzem a bőrömön, mennyire fontos számomra az elkövetkezendő tizenöt év. Van annyi ötletem és energiám, ami fejlődést hozhat az életembe. Amitől rettegek, hogy egyszer elveszítem ezt az energiát, és hatástalan fázisba kerülök.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top